Camp de Treball a Sant Feliu de Pallerols

Icona data

diumenge 1 juliol 00:00h - diumenge 15 juliol 00:00h

Icona lloc

Els Horts del Soler

Sant Feliu de Pallerols

Organitzador:

Resilience Earth

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Col.laborar en un Camp de Treball de 15 dies a La Garrotxa, uns antics horts comunitaris que s'estan reuperant seguint criteris de permacultura i regeneració ecològica. Ajudaran a la coordinadora i al tècnic, compartiran l'experiència amb 15 voluntàries i es formaran en permacultura i bioconstrucció

Es busquen 2 voluntàries/voluntaris per ajudar en les tasques de coordinació dels treballs a realitzar en Els Horts del Soler, un projecte que vol recuperar uns antics horts comunitaris seguint criteris de permacultura, regeneració ecològica i bioconstrucció. Aquestes persones compartiran l’experiència amb 15 persones voluntàries i seran el suport per a la coordinadora i el tècnic del Camp de Treball. Rebran formació en permacultura, bioconstrucció i regeneració ecològica, específicament en disseny i cració de sistemes d’aigua (en base als principis de la permacultura) i fusteria, i específicament en la construcció de banys secs (seguint criteris de biconstrucció).

El Camp de Treball tindrà lloc a Sant Feliu de Pallerols, del dia 1 al 15 de juliol de 2018. Necessitem però que aquestes persones col.laborin també en la preparació i muntatge de l’espai al juny (unes 10 hores en total) i durant el camp de treball.

La persona voluntària hauria de:

1. Ser una persona activa i pro-activa

2. Capacitat de resolució de conflictes

3. Experiència o gran motivació davant la gestió i coordinació de grups

Compartir: