renova post

Desfilada Renova, fins al 5 de juny

Icona data

diumenge 17 maig 00:00h - divendres 5 juny 23:55h

Icona lloc

des de casa teva


Espai Ambiental

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Participa a la desfilada de roba recuperada i millorada #DesfiladaRenova enviant la teva a foto a les xarxes socials. Allargar la vida de la roba és una acció sostenible que proposa Espai Ambiental

Un presentem un nou repte pel mediambient. Una manera diferent de fer #voluntariatambiental .
La roba vintage desperta passions. Potser perquè l’associem a l’emoció del descobriment quan fem una troballa única que ha viatjat al llarg del temps. També és inspiradora: la roba vintage és la llavor de molts experiments creatius. Com la faldilla de la foto que la Suzi de unsimpleliving.wordpress va transformar.
Perquè la roba vintage la podem lluir directament, o deixar anar la nostra imaginació personalitzant-la. I així fer-la encara més única.?

Emocions a part també sabem que una peça de roba vintage, és la que menys impacte ambiental té: perquè la moda més sostenible que hi ha, és la que ja existeix; és la que consumeix menys recursos, i la que evita residus.

Única, creativa, sostenible…què més se li pot demanar? Ah, si! que en moltes ocasions és solidària.

?Del 13 de maig al 5 de juny, les xarxes socials acullen la desfilada virtual de roba vintage, recuperada, intercambiada, heredada, o comprada de segona mà: #DesfiladaRenova organitzada per Espai Ambiental Cooperativa Fans del Renova. T’hi sumes?

Només has de pujar una foto o vídeo a Instagram, d’una peça de roba de segona mà o customitzada amb l’etiqueta #DesfiladaRenova!
Després pots passar el repte a tres persones i posar els hashtags #Renovalaroba #PrevencióResidusBCN #BCNSostenible #secondhandfashion #upcycling

Consulta el vídeo: ?

Observacions

Només has de pujar una foto o vídeo a Instagram, d'una peça de roba de segona mà o customitzada amb l'etiqueta #DesfiladaRenova!
Després pots passar el repte a tres persones i posar els hashtags #Renovalaroba #PrevencióResidusBCN #BCNSostenible #secondhandfashion #upcycling

Compartir: