Jornada de seguiment de rapinyaires

Jornada de seguiment de migració de rapinyaires

Icona data

dissabte 25 agost

07:30h fins 14:00h

Icona lloc

Castell de Sant Antoni

Camprodon

Organitzador:

IAEDEN - Salvem l'Empordà

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El punt de seguiment serà el castell de Sant Antoni al terme municipal de Camprodon. Jornada matinal per conèixer les principals aus rapinyaires que creuen les nostres terres en el seu viatge de migració. La jornada anirà a càrrec de l’ornitòleg i gran coneixedor dels rapinyaires, Fran Trabalon. Hora i lloc de trobada: A les 7:45 h del matí a l’aparcament de “L’Esclat” de Figueres i a les 8:30 h del matí a l’aparcament de “Pollastres la cresta” de La Canya Aportació i inscripcions: gratuït per als socis de les entitats organitzadores i menors d’edat, i aportació de 5 euros per als no socis. Telèfon 972 670 531 i iaeden@iaeden.cat (places limitades).

Jornada matinal per conèixer les principals aus rapinyaires que creuen les nostres terres en el seu viatge de migració. La jornada anirà a càrrec de l’ornitòleg i gran coneixedor dels rapinyaires, Fran Trabalon.

Observacions

Organitza: Grup Natura de la IAEDEN-Salvem l’Empordà,, Consorci de l’Alta Garrotxa, Delegació de la Garrotxa de l’ICHN i Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

Compartir: