Gran dinar contra el malbaratament alimentari

Gran dinar contra el malbaratament alimentari – jornada ZEROFOODWASTE Barcelona

Icona data

dissabte 24 novembre

09:00h fins 20:30h

Icona lloc

La Pionera

Barcelona


Plataforma Aprofitem els Aliments

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Gran banquet contra el malbaratament alimentari elaborat amb aliments recuperats. El 24 de novembre a l’espai de LA PIONERA a Barcelona.

Apunta’t aquí! http://aprofitemelsaliments.org/zerofoodwastebcn/

Qué és la JORNADA #zerofoodwastebcn?
Serà un mercat d’iniciatives emprenedores en termes de sostenibilitat alimentària emmarcat en la Setmana Europea de Prevenció de Residus on Dissabte 24 Nov. farem un àpat gratuït i participatiu per a 1000 persones amb aliments recuperats (que han quedat fora dels circuits comercials per diferentes raons).
Aquest cop ho farem a l’espai de La Pionera, al Passeig Calvell, al final de la Rambla de Poble Nou.
Tot el cap de setmana, 24 i 25 Nov, la Pionera esdevindrà l’altaveu de les persones i els projectes que treballen per a la reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l’aprofitament i l’horitzó residu zero.
Els preparatius començaran uns dies abans, amb una espigolada rural, a determinar més endavant, una espigolada urbana pels comerços i forns de pa dels barris del voltant i una recollida a mercabarna (la tarda del divendres 23). Després al vespre, pesarem i farem el triatge i neteja dels aliments.
I tu ets clau per a fer-ho possible! Formaràs part d’un equip de 100 persones que participareu en la recollida, preparació, cocció i el repartiment del dinar. Si ho prefereixes podràs ajudar en la logística i muntatge de les infraestructures. A la cuina, comptarem amb el trio Felipe Celis (un dels primers cuiners fent cuina d’aprofitament des del bus Alícia pels volts dels anys 2011), Fernando Martínez-Conde del CETT i Òscar Teixidó liderant l’equip i posant tota la seva creativitat i expertesa per elaborar un àpat ben nutritiu i suculent.
A més, per participar com a voluntari/a, estàs convidat/da a ser un dels comensals al dinar, que de segur serà deliciós i pots portar tant amics com vulguis!

El 20 de Novembre a les 19h rebràs una formació de dues hores sobre seguretat i alimentària i podràs conèixer de primera mà als teus companys/es.
Suma’t a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible! Què dius? T’hi apuntes?

 

Observacions

Encara tens preguntes?

Pots intentar resoldre'ls mirant a www.aprofitemelsaliments.org
Sino escriu-nos! voluntariat@aprofitemelsaliments.org

Compartir: