memoria del rio WWF

La memòria del riu: Big Jump en format online #Lamemoriadelrio

Icona data

diumenge 12 juliol

00:00h fins 12:00h

Icona lloc

online

Organitzador:
logo WWF Barcelona
WWF Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 6 al 12 de juliol comparteix fotografies dels teus moments viscuts al riu a les xarxes socials amb el hashtag # LaMemoriaDelRío per celebrar el #BigJump virtual

Tens algun record bonic en un riu?

Tradicionalment el segon cap de setmana de juliol se celebra el #BigJump, un esdeveniment lúdic a l’aire lliure per a demostrar el nostre amor pels rius i per reivindicar la seva protecció. Aquest any no serà possible fer-ho massivament de la forma tradicional, però et convidem a buscar entre les teves fotos i vídeos i compartir un record important viscut en un riu, amb el hashtag: # LaMemoriaDelRío

Al web de WWF Espanya hem creat un espai per recollir tot aquest projecte col·laboratiu en defensa dels rius.

El 2020, i tot i que Big Jump a nivell europeu s’ha anul·lat en el seu format tradicional per raons sanitàries, no hem volgut deixar de fer alguna cosa en defensa dels nostres rius. De fet, els ecosistema d’aigua dolça són dels més castigats ambientalment.

Per tant, aquest any, com la crisi sanitària no permet reunions de grups grans de persones no estan permesos per seguretat, hem decidit traslladar la “festa dels rius” a xarxes socials. Un projecte col·laboratiu, que hem batejat com “La memòria de riu”, per recuperar la memòria dels nostres rius.

Conservar els rius és conservar els nostres records, per això amb aquesta iniciativa volem que ens ajudis a rescatar els records associats a aquests ecosistemes d’aigua dolça (rius, llacs, basses, gorgs, aiguamolls …) per recuperar entre tots la memòria dels rius. Gairebé tots compartim algun record personal o familiar de moments especials viscuts en un riu. Moments que fins i tot han marcat la nostra identitat o trajectòria professional.

 

COM PARTICIPAR?
Des del 6 fins al 12 de juliol, t’animem a compartir a les teves xarxes socials fotografies, vídeos, reflexions d’aquests moments viscuts en els rius amb el hashtag #LaMemoriaDelRío. I tant, els moments presents són més que vàlids! Però tingues en compte que si aquest estiu aniràs a banyar-te a un riu, tingues en compte les limitacions que la seguretat sanitària ha imposat. Informa’t: consultar les fonts oficials, com el Ministeri de Sanitat o informació de la teva comunitat autònoma o ayutanmiento on es trobi la zona aquàtica que vols visitar.

Ja s’ha sumat a la #MemoríaDelRío, la cantant Amaral amb la seva cançó “En el rio”, dedicada a la memòria del seu pare i dels rius que gaudien junts. Gaudiu-la!

 

Observacions

Més informació a la pàgina de WWF.

Compartir: