Vaga clima 27 S

Manifestació pel Clima

Icona data

divendres 27 setembre

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Jardinets de Gràcia

Barcelona

Organitzador:

Fridays for Future Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Manifestació per exigir accions reals en la lluita contra el canvi climàtic, divendres 27 de setembre a les 18 h a Passeig de Gracia/Diagonal.

Manifestació a Barcelona el 27 de setembre a les 18 hores a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal.

Fridays For Future, Climacció, Extincion Rebellion, i la suma d’entitats que componen la Xarxa per l’Acció Climàtica, convoquen a la manifestació. A la pàgina emergenciaclimàtica.net  es pot consultar la informació relacionada amb els esdeveniments programats del  20 al 27 de setembre.

La capçalera de la manifestació reinvindica la Justícia Climàtica. Hi estaran posicionats la joventut dels col·lectius de Fridays for Future a Catalunya, associacions juvenils i les primeres persones afectades pel canvi climàtic. Estarà seguida per un segon bloc del qual formen part les generacions futures, representades per escoles i famílies, membres de Families for Future. Amb el tercer bloc, denominat Acció pel Clima, es manifestaran les entitats ambientals, socials, veïnals i sindicals i moviments i col·lectius implicats en l’acció pel clima. Al darrer bloc estan convidades a sumar-se persones de tots els perfils i edats.

Un grup de persones voluntàries amb armilles grogues estaran encarregades de vetllar per la seguretat de tots i totes les manifestants.

 

 

Compartir: