depana

Recerca de materials i de voluntariat per acondicionar la seu de DEPANA

Icona data

dimecres 3 abril

09:00h fins 20:00h

Icona lloc

Barcelona


DEPANA - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine i ajuda'ns amb el canvi d'imatge de la seu de Depana el dimecres 3 d'abril.

Aviat acabarem la primera fase del projecte “Fem lluir Depana”, consistent en pintar la part de dins de l’entrada, en la que es bellugaran els llocs de treball que hi ha a tocar de la porta, per deixar-hi espai per a la nova entrada, que serà l’objecte de la segona fase d’aquest projecte. En aquest sentit, les tasques que contemplem realitzar el dimecres, 3 d’abril són: acabar de pintar i recol·locar el mobiliari.

Per la segona fase, volem fer una entrada acollidora i potenciar l’espai d’exposició i, volem fer-ho amb materials reciclats, en la mida en què ens sigui possible.

En aquest sentit, si teniu alguna de les següents coses (en bon estat) i els voleu trobar una nova llar, envieu un correu a info@depana.org amb la informació següent: objecte, mides i foto.

Sofà de palets
Estanteries de palets
Taules de caixes de fusta
Caixes de fusta
Escala de fusta
L’equip d’activitats triarà què pot quedar millor a l’espai i us dirà quan ho podeu portar a la seu de Depana. No porteu res directament si no ho hem triat per al projecte.

Si no disposeu d’aquests materials però sou uns “manetes” i us agrada el bricolatge i el DIY (fes-ho tu mateix), i voleu ajudar-nos, feu-nos-ho saber i veurem com podeu col·laborar en el projecte.

Moltes gràcies a tots!

Compartir: