05/09/2020

Disponibles els vídeos de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2020

Entitats i voluntariat podeu gaudir dels vídeos dels sis tallers formatius  que es van realitzar al juliol, al voltant de tres eixos temàtics d’interès per les entitats:

 1. Canviar la manera de treballar. Canviar la manera de fer.
  Taller 1. L’estratègia de l’entitat: adaptem-nos!
  Taller 2. Eines de teletreball de fàcil implementació
 2. Som el que comuniquem. 
  Taller 3. Crea vídeos per a les xarxes socials amb el mòbil.
  Taller 4. Instagram Stories per construir comunitat
 3. Cuidem-nos i cuidem els altres.
  Taller 5. Aspectes clau per aprendre a conviure amb la incertesa.
  Taller 6. Com mantenim converses i relacions a distància

L’Escola d’estiu del voluntariat és un projecte de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) que ofereix activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

L’objectiu és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats.

La 21a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat es va celebrar els dies 28, 29 i 30 de juliol amb sis tallers en horari de matí i tarda. Aquesta edició se’n va transformar a un format digital per seguir oferint activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Ara, les persones voluntàries i les entitats tenen disponibles els tallers en línia per gaudir de formacions especialitzades impartides per persones expertes i reconegudes.

Pots consultar el programa de la 21 edició de l’Escola per conèixer els continguts que es van tractar en els diferents tallers.

En aquest enllaç trobaràs els vídeos de les diferents sessions.

Compartir: