15/12/2020

La cursa sostenible i solidària amb la natura Ultra Clean Marathon organitza entrenaments eco -esportius amb la Comunitat UCM

UCM 2021

La UCM es correrà el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Però d’aquesta tardor organitza entrenaments eco-esportius. La cursa vol reunir en la COMUNITAT UCM a les persones esportistes de tots els nivells que comparteixen la passió per l’esport i el compromís amb la natura, i valors de l’acció, la responsabilitat i la solidaritat.

Durant els entrenaments en línia les persones participants obtenen imputs esportius al voltant del plogging, motivació per preparar la cursa, i aprenentatge sobre residus i sobre projectes de conservació de la natura que es realitzen a Catalunya.

No hi falten els reptes, que cada participant pot assumir de forma individual o amb els seus equips..

L’Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental. Vol activar la consciència ambiental entre les persones esportistes, i apel·lar a la seva capacitat d’acció per la natura. Per això l’UCM és una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging), es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament i es dóna l’import de les inscripcions a projectes de conservació de la natura i defensa del medi ambient.

A més a més, la cursa s’organitza de forma sostenible per contribuir a promoure les curses i activitats esportives, solidàries i alhora sostenibles.

La pròxima edició serà el 5 de juny de 2021, des de Terrassa a Barcelona, i es participa en equips i amb modalitat relleus (de 10 km).

Es pot formar part de la Comunitat UCM i gaudir de les formacions i entrenaments inscrivint-se en aquest enllaç.

Compartir: