04/10/2020

La Setmana de la Natura d’enguany posa l’èmfasi en el vincle entre natura i salut

Setmana de la Natura

Dos centenars d’ activitats tindran lloc arreu de Catalunya del 3 a l’11 d’octubre, per conèixer els entorns naturals dels quals en som dependents i les persones que es dediquen dia a dia a la seva conservació.

La 5a edició de la Setmana de la Natura se centra en l’estret vincle entre natura i salut, perquè conservar la natura és conservar la nostra salut.

S’ha programat una combinació d’activitats presencials en petit format i virtuals, totes elles per posar en valor la tasca diària de persones i organitzacions que dediquen el seu dia a dia a millorar l’estat de conservació del nostre entorn, i per reivindicar la
necessitat d’un canvi de mirada urgent respecte a la relació de les persones amb la natura.

Es pot gaudir de sortides guiades pels parcs naturals de Catalunya en petits grups, xerrades virtuals per conèixer com participar amb les entitats ambientals, veure anellaments d’ocells, activitats d’educació
ambiental per tota la família, conta-contes, exposicions de llibres de natura a les biblioteques… i molt més!
Es poden consultar al mapa de la web, o agrupades per categories: activitats on-line, descobrim els ocells, llegeix natura (activitats a les biblioteques) o voluntariat ambiental.

Per a que cadascú pugui expressar el vincle entre natura i salut, la Setmana convida a compartir a les xarxes una fotografia amb l’escrit ‘Natura és Salut’, amb .hashtag #NaturaésSalut. Es pot etiquetar la @setmananatura o enviar la foto a info@setmananatura.cat.

També conviden també a explicar com viu caadascú la relació entre salut de la natura.

El vídeo promocional d’enguany agafa un tó rocker que atreu l’atenció i porta la miraa cap a la tasca incansable de les entitats ambientals i les persones que hi participen per conservar la natura, la base de les nostres vides.

Es poden consultar totes les activitat a la web www.setmananatura.cat.

Compartir: