23/09/2019

Nova etapa a ‘Observadores del mar’

obs del mar

El projecte de ciència ciutadana marina ha posat en  marxa una nova etapa, amb el llançament d’una nova plataforma més visual,  amb noves funcionalitats que faciliten la interacció entre persones usuàries, com un xat,  i elements de gamificació.

Observadores del mar és un projecte impulsat des de l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona, institució membre del CSIC, amb el que, des de la seva creació el  2012, hi han participat 2000 voluntaris i voluntàries ciutadans70 científics i científiques i al voltant de 300 entitats.

L’objectiu del projecte és compartir informació,  connectar les persones al mar i contribuir a la recerca i conservació del mar de forma col·laborativa.

Es pot participar en el seguiment de 13 projectes:  peixos mediterranis , peixos invasors, praderies marines, deserts submarins,  cavallets de mar, meduses, nacres o coralls, meduses crustacis, algues invasores, microplàstics i brossa marina.

Per a més informació sobre com participar en el projecte com a voluntari o voluntària es pot escriure a observadoresdelmar@icm.csic.es

Compartir: