02/03/2020

Vols formar part del Projecte Rius?

Ara tens l’oportunitat de participar al Projecte Rius de l’Associació Hàbitats, assistint a una de les formacions programades per aquests mesos de març i abril.

El Projecte Rius és un programa de voluntariat ambiental amb més de 20 anys de recorregut dedicat a implicar la ciutadania en el coneixement de l’estat dels rius i rieres de Catalunya, així com en la seva conservació.

A través de les 2 inspeccions anuals que realitzen les més de 400 persones voluntàries, s’elabora l’Informe RiusCat, que inclou dades sobre l’estat de l’hàbitat fluvial, el bosc de ribera o la qualitat fisicoquímica i biològica de les conques fluvials de Catalunya.

Aquesta primavera l’Associació Hàbitats organitza 3 formacions, per tal de donar a conèixer la metodologia per les inspeccions dels rius tant a grups o persones que volen iniciar-se com a voluntàries, com a professorat que vulgui iniciar un projecte de servei comunitari amb Projecte Rius.

El calendari de formacions és el següent:

Si no podeu assistir aquestes sortides i/o en voleu organitzar una al vostre municipi o centre educatiu, contacteu amb l’Associació Hàbitats trucant al 93 421 32 16 o enviant un e-mail a voluntariat@associaciohabitats.cat.

Per participar a les sortides cal inscripció prèvia. La podeu fer trucant al 93 421 32 16 o enviant un e-mail a info@associaciohabitats.cat. També ho podeu fer a través dels formularis de cadascuna de les activitats: http://www.associaciohabitats.cat/activitats/properes/

Més informació a la web de l’Associació Hàbitats.

Compartir: