30 dies amb bici

Icona data

dissabte 1 abril 00:00h - diumenge 30 abril 00:00h

Icona lloc

totes


30 Dias en Bici

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Torna el repte #30diesAMBbici

Ja torna l’abril, amb més bicis que mai!

Com cada any, des de l’Oficina Metropolitana de la Bici, ens sumem a la campanya internacional dels 30 dies en bici, organitzant una nova edició del nostre repte #30diesAMBbici a Instagram.

La proposta dels 30 dies en bici ens agrada molt, ja que és alhora senzilla i poderosa: pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici. A més a més, enguany l’equip dels 30 dies en bici compleix 10 anys d’èxits i pedalades, i ens hi volem sumar a la celebració!

El repte #30diesAMBbici de l’AMB en 2023!
Aquest #30diesAMBbici 2023 us proposem el següent repte:

Durant el mes d’abril, comparteix en el teu FEED (mur) d’Instagram al menys 3 publicacions relacionades amb l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la metropolis.

Aquesta publicació pot ser una foto, un vídeo, una il·lustració o un reel, només cal que al text facis menció del nostre perfil (@ambbici) i afegeixes l’etiqueta #30diesAMBbici

Això es tot!

Quan finalitzi l’abril, sortejarem una bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin assolit el repte.

I com que enguany ens sumen a la celebració dels 10 anys dels 30 dies en bici, volem sortejar més premis: per la 2a, 3a i 4a posició del sorteig regalarem abonaments al servei de bicicleta pública compartida de l’AMB: Ambici.

Animeu-vos, participeu i ajudeu-nos a visibilitzar i encomanar la felicitat d’anar en bici a tot arreu!

Per a més informació, descàrrega i consulta les bases del sorteig en pdf aquí mateix.

https://www.30diasenbici.com/ciudades/barcelona/

 

 

Compartir: