La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)

La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) és una xarxa d’ong ambientals i altres organitzacions catalanes que promouen la conservació de la natura amb implicació ciutadana. Ho fan a través de la custòdia del territori i el voluntariat ambiental. Està formada per associacions, fundacions, administracions públiques, empreses, universitats i centres de recerca.

El portal www.voluntariatambiental.cat,  impulsat des de la XCN, és un punt de trobada entre persones, escoles i empreses que vulguin implicar-se amb les entitats ambientals. La XCN organitza l’Ultra Clean Marathon, una cursa solidària per la natura, i la Setmana de la Natura, un esdeveniment que convida a la societat a apropar-se a la natura i involucrar-se en la seva defensa, acompanyant les entitats ambientals.

Per més informació es pot consultar la web de la XCN:

www.xcn.cat

El febrer del 2019, es van fusionar la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). Fruït de la fusió, la XCT va canviar de nom, a Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).

logo_xcn_color (1)