Curs “Ecologisme social i Decreixement· 

Icona data

dilluns 2 octubre 2023

Icona lloc

online

online


Ecologistes en acció

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El curs s’adreça a aquelles persones interessades en el medi ambient, l’ecologisme i la participació social, que es vulguin capacitar en temes relacionats amb la sostenibilitat,

Ecologistes en Acció de Catalunya tornem a oferir el curs d’Ecologisme social i Decreixement a la tardor, i en aquesta ocasió el farem en versió telemàtica.

No cal tenir experiència prèvia en temes mediambientals per participar-hi, i en el cas que la tinguis podràs adquirir noves eines i posar-les en pràctica, tant a nivell personal com col·lectiu o professional.

Constarà  de 16 sessions d’1 hora online, més una sortida.

Amb la inscripció al curs va inclòs un exemplar de la guia jurídica mediambiental ‘Contraataquem!’, per a persones i col·lectius en la defensa del medi ambient i el territori.

Format: EN LÍNIA

Dates i horari: Els dijous, de 18:00 a 19:00.

Entre el 5 d’octubre de 2023 i el 29 de febrer de 2024 (ambdós inclosos, i excepte el 12 d’octubre, el 7 i el 28 de desembre i el 4 de gener)

Durada del curs: 20 hores

Inscripcions: Fins el 2 d’octubre.

Quota d’inscripció (inclou el curs i la guia ‘Contraataquem!’): 60 € (s’abonarà per confirmar la plaça). No volem que ningú es quedi sense fer el curs per dificultats econòmiques.

Explica’ns al formulari si necessites una beca.

 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: