sn 2020_1_ma

Setmana de la Natura, del 3 a l’11 d’octubre de 2020

Icona data

dissabte 3 octubre 09:00h - diumenge 11 octubre 23:00h

Icona lloc

tot Catalunya


Xarxa per a la Conservació de la Natura

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Organitza una activitat o participa a una acció #PerlaNatura

La Setmana de la Natura tindrà lloc del 3 a l’11 d’octubre, durant la qual diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen en total més de 400 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura arreu de Catalunya.

Pots participar:

1.Des de la vostra organització podeu organitzar una activitat i penjar-la a la web a través del següent formulari (teniu temps fins el 12 de setembre). Es revisarà la informació penjada i si tot és correcte, es publicarà en un termini de dos o tres dies laborables. Tot seguit, us farem arribar per correu postal els braçalets #setmananatura per repartir entre els participants el dia de l’activitat.

2. Una altra forma de participar és escollir una o diverses activitats i assistir-hi durant la setmana, posant-vos en contacte amb l’entitat organitzadora.

3. Indispensable per garantir l’èxit de la setmana, també podeu donar a conèixer la campanya a les persones i col·lectius del vostre entorn: des del boca-orella, utilitzant el hashtag #setmananatura a xarxes socials o promovent l’organització d’activitats al vostre municipi!

Aquest any celebrem la 5a edició de la Setmana de la Natura amb el lema:

PASSA A L’ACCIÓ PER LA BIODIVERSITAT! Amb les entitats ambientals.

Si organitzes una activitat, pensa com podeu actuar localment per reduir la pèrdua de biodiversitat al planeta i cerca les entitats o col·lectius ambientals més propers al teu municipi.

Descobreix com pots col·laborar-hi: segur que poden aportar coneixement sobre la flora i la fauna locals, contactes, materials, eines i idees per organitzar l’activitat conjuntament.

Compartir: