CRAM_vol amb

Voluntariat al CRAM

Icona data

dilluns 16 maig

Icona lloc

Fundació CRAM

El Prat de Llobregat


CRAM Fundació

Contacte:

 • Informació
 • Ubicació

El CRAM no existiria sense l’ajuda altruista dels centenars de voluntaris i voluntàries que participen en la defensa del mar i de les espècies amenaçades.Amb ells, fem més eficaç el nostre treball i arribem allà on no arriben els nostres recursos. Implicar-te en la conservació del medi marí és una part indispensable de la nostra filosofia i per això la teva participació desinteressada en les nostres activitats i línies d’actuació és molt important per a nosaltres.

El CRAM no existiria sense l’ajuda altruista dels centenars de voluntaris i voluntàries que participen en la defensa del mar i de les espècies amenaçades.
Amb ells, fem més eficaç el nostre treball i arribem allà on no arriben els nostres recursos. Implicar-te en la conservació del medi marí és una part indispensable de la nostra filosofia i per això la teva participació desinteressada en les nostres activitats i línies d’actuació és molt important per a nosaltres.

Una vegada realitzada la inscripció online, ens posarem en contacte amb tu en funció de la disponibilitat de places lliures del nostre programa de voluntariat.

T’esperem perquè formis part del nostre equip de voluntariat!

 

Es necessitats de voluntariat a la Fundació CRAM són molt diverses i cobreixen totes i cadascuna de les àrees d’actuació que duem a terme. Des de tasques de jardineria i manteniment del centre de recuperació, fins a l’assistència a tortugues i cetacis que arriben amb problemes a la costa catalana.

Des de CRAM, entenem que la millor manera de sumar esforços en la tasca de preservació del medi marí és disposar d’un equip de voluntaris format. Per aquest motiu, des de la Fundació CRAM oferim una formació adequada i professional als nostres voluntaris.

La nostra missió és la protecció de la biodiversitat marina davant d’amenaces globals a través d’accions locals. Som la plataforma mitjançant la qual centenars de persones desenvolupen dia a dia la seva faceta altruista a favor de la gran riquesa biològica del nostre planeta. Nosaltres desenvolupem i coordinem les diferents accions a favor del mar, i els voluntaris posen el seu gra de sorra per fer-ho possible. La protecció de la biodiversitat és una tasca de tots i per a tots.

REQUISITS

 • Qualsevol persona major d’edat pot accedir al nostre programa de voluntaris i ajudar en allò en que millor es desenvolupi. Tots units amb l’objectiu final de col•laborar amb una entitat que treballa a favor del mar.
 • Demanem un compromís mínim de dos mesos, amb la participació mínima d’un dia a la setmana, de dilluns a diumenge de 10h a 14h, ampliable a petició del voluntari o voluntaria i segons les necessitats de l’organització.

COM A VOLUNTARI DEL CRAM TINDRÀS ELS SEGÜENTS AVANTATGES

 • Viuràs l’experiència CRAM.
 • Formació específica CRAM.
 • Assegurança per al voluntari / voluntària.
 • Entrada gratuïta al centre de recuperació tantes vegades com vulguis (prèvia reserva).
 • Preus especials en tots els productes de la botiga CRAM.
 • Preus especials en cursos i seminaris CRAM.
  PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Realitza la teva inscripció fent clic al botón “subscriure’m” que trobaràs a l’inici d’aquesta pàgina. Hauràs de fer una donació de 60€ anuals que ens permetran facilitar-te una formació adequada per a treballar amb fauna marina protegida i sufragar les despeses de l’assegurança per a voluntaris. Hauràs de sel·leccionar a quina àrea vols col·laborar.
Una vegada realitzada la inscripció online, ens posarem en contacte amb tu en funció de la disponibilitat de places lliures del nostre programa de voluntariat.
Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte de la web.

EN QUINES ÀREES POTS AJUDAR-NOS?

Àrea de clínica
Les tasques principals de l’àrea de clínica són el control de temperatures dels tancs, preparació d’alimentació dels pacients, donar alimentació, anotar paràmetres en les fitxes de seguiment, dur a terme el programa d’enriquiment ambiental amb les tortugues residents, neteja de tancs i d’instal·lacions clíniques. (No es requereix formació prèvia).

Àrea d’educació i sensibilització
La col·laboració en aquesta àrea consisteix a donar suport a l’equip d’educació en el desenvolupament de les visites al centre de recuperació i en els tallers educatius.(No es requereix una formació prèvia).

PER PODER SEGUIR DESENVOLUPANT TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS, ET NECESSITEM!

A TENIR EN COMPTE: Es tracta d’una subscripció pel que es renovarà la teva donació de forma anual. En el cas que només vulguis col·laborar amb nosaltres durant un any, des del teu compte del CRAM pots cancel·lar la subscripció.

Compartir: