divendres 15 de novembre 17:00h - dissabte 16 de novembre 16:00h
Davant del Mercat de Sant Antoni
Barcelona
Col·labora a l'espigolada urbana amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i descobreix com cuinar els productes rescatats amb les Escoles d’Hoteleria i Restauració de Barcelona
L’ Enrenou d’aliments és un concurs de cuina entre estudiants de diferents Escoles d’Hoteleria i Restauració de Barcelona per crear el plat més original i innovador a partir d’aliments recuperats d’espigolades locals.
La manera com comprem, emmagatzemem, cuinen i servim els aliments pot determinar que uns aliments en perfectes condicions passin a ser uns aliments en mal estat i es converteixin en residu.
També volem mostrar com aquell menjar que hem preparat en excés, amb una mica d’imaginació, pot ser reconvertit en altres plats… i després els tastarem!.
Acte inaugural de la XVI edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que fomenta, l’organització d’accions per sensibilitzar i mostrar com reduir la generació de residus.
Aquesta 16a edició té lloc del 16 al 24 de novembre de 2024 a tot Europa, i posa l’enfocament sobre malbaratament alimentari amb el lema “Malbaratar aliments és de mal gust!”.
Col·labora a l’espigolada divendres 15 de novembre i vine dissabte 16 de novembre a la plaça Conxa Pérez Collado a descobrir les receptes amb els productes rescatats creades des de les Escoles d’Hoteleria i Restauració de Barcelona i a gaudir de les activitats educatives des de les 10h30 a les 13h.
Inscriu-te escrivint a paa@aprofitemelsaliments.org .
Compartir:






