CitiesHealth4

Taller per al voluntariat. “Com la contaminació de l’aire, el soroll i la presència de zones verdes i el mar afecten a la salut mental a la ciutat de Barcelona?”

Icona data

dijous 18 juny 2020

17:30h fins 19:30h

Icona lloc

online

Barcelona


Cities Health

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Com la contaminació de l'aire, el soroll i la presència de zones verdes i el mar afecten a la salut mental a la ciutat de Barcelona? Dijous 18 a les 17,30 h, fem un taller sobre la governança del projecte

Com la contaminació de l’aire, el soroll i la presència de zones verdes i el mar afecten a la salut mental a la ciutat de Barcelona?
Aquesta és la pregunta que es pon l’estudi de #ciènciaciutadana sobre les ciutats del projecte CitieS Health, #CitiesHealthBCN que es realitza amb la participació de grups de ciutadans i ciutadanes voluntàries. Ja t’hi has apuntat?

Aquest dijous 18 a les 17.30, hi ha un taller sobre la governança del projecte, per definir col·laborativament el rol que podria exercir un comitè ciutadà al llarg del projecte, i de quina manera estarien disposats els participants a compartir les seves dades amb altres projectes de recerca. CitiesHealth

Debatrem sobre com realitzar el nostre procés d’investigació de la manera més justa i transparent. Plantejarem temes com: el paper que podria exercir un comitè ciutadà al llarg d’el pilot, com podem i hem de fer servir les dades en l’experiment o de quina manera estarien disposats els participants a compartir les seves dades amb altres projectes de recerca per seguir contribuint a la ciència ciutadana. Ens acompanyes?

Descobreix en què consisteix l’experiment de cities-Health llegint aquest newsletter i inscriu-te a taller per començar a mesurar al costat de nosaltres!

Observacions

Más informació e inscripciones:

https://mailchi.mp/16dce02a6715/experimento-citieshealth?e=afa196faa9

Compartir: