massa critica sabadell

Bicicletada a Sabadell per reclamar els drets del ciclista i promoure un model de ciutat sostenible

Icona data

divendres 30 juliol 2021

20:00h fins 21:00h

Icona lloc

Sabadell


Massa Critica Sabadell

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Celebrem la bicicleta com a transport sostenible. Reclamem infraestructura ciclable i segura. Fem bicicletada l'últim divendres de cada mes.

La Massa Crítica de Sabadell és un passeig mensual en bicicleta. És un col • lectiu indefinit, informal, biciactivista i compromès en la defensa pels carrers on moures sigui més equitatiu.
És un moviment que va néixer a San Francisco el 1992 i es va anar expandint per tot el món. No és una manifestació, només gent muntant en bici.
La MASSA CRÍTICA és un esdeveniment, un moviment, un esdeveniment que té lloc tots els mesos en nombroses ciutats del món. És una bicicletada mensual en bici per reclamar els drets del ciclista i promoure un model de ciutat sostenible.
No és una manifestació ni una organització, només gent, homes o dones, joves o vells anant en bicicleta. Tampoc és una carrera. És una manera d’establir un espai públic on la gent pugui ajuntar-se, reunir-se i conèixer-se.
No té dirigents, no hi ha una organització que autoritzi els passejos. Un conjunt de ciclistes es reuneixen al mateix lloc, a la mateixa hora i decideixen pedalar junts per una estona, portant amb si els seus ideals i les seves formes de viure, compartint-les amb els altres.
Les trobades són bastant directes, se celebra un cop al mes, en una data i un lloc perquè la gent sàpiga on i cúando és. En un lloc conegut i de fàcil accés per a la majoria dels ciclistes, on un gran nombre de gent es pugui congregar abans del passeig.
Pedala cada dia i celebra-ho un cop al mes!
Recomanacions: Pedalejar junts, en escamot, evita l’entrada de cotxes i augmenta la nostra seguretat.
Ocupem tots els carrils deixant lliure el carril bus quan ens sigui possible.
Els semàfors són per a la capçalera, la resta ha d’intentar no segregar el grup i passar uniformement a les cruïlles.
Els vianants tenen prioritat. Aquest és un passeig lúdic i festiu. Actituds violentes no seran benvingudes.
Mes informacio: www.massacriticasabadell.jimdo.com

Compartir: