Fem front a la proliferació del Seneci!

Icona data

dissabte 25 juny 09:30h - diumenge 26 juny 13:30h

Icona lloc

Arsèguel


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Convoquem a totes les persones amb sensibilitat per la natura a fer front a la proliferació del SENECI DEL CAP . LLOC: les pastures dels cavalls Lliures de la Fundació Miranda a Arsèguel , ALT URGELL POTS VENIR els 2 dies, ( en principi, cadascú sol.lucionarà el seu allotjament) o venir una de les 3 franjes d'activitat: Dissabte mati / tarde o diumenge matí.

Col.labora amb la Fundació Miranda pel el control de  la proliferació del SENECI DEL CAP , planta exótica tóxica que ha envaït la meitat nord de Catalunya.

El Seneci del Cap és una planta originària d’Àfrica del sud i va ser introduïda de forma accidental a través de llana importada.

La seva presència comporta problemes sobretot per a la ramaderia, ja que és una planta tòxica per al ramat. Tot i que normalment no se la mengen, si envaeix un prat els ramats ja no es poden alimentar i, per tant, la zona queda inservible.

DOS DIES  per dedicar-nos  a tenir cura de la proliferació  del Seneci a les pastures dels cavalls Lliures de la Fundació Miranda .

La idea és actuar al  matí ( si vens de lluny  i arribes despres  de les 9:30 t’esperarem fent Feina ) parar les hores de més calor  fent pícnic i banyets  al riu o gorges properes n per rependre l’activitat  Dissabte tarde fins el vespre.

Visitarem  els cavalls i ruquets lliures de la Fundació Miranda a aquesta seu.

La Fundació convida a poma, coca amb xocolata !

IMPORTANT!!: que en tingui , si us plau, PORTEU  les nostres AIXADETES de jardí  o  eines per arrencar les arrels!  La Fundació té guants per totes.

Observacions

INSCIPCIONS  a la nostra web:

https://www.fundaciomiranda.org/events/

também pots contactar  per wassap al 623013951

Farem un grup de wassap amb els inscrits per tal d'ajustar hora de Trobada segons preveniència dels participants,
també ens podrem organitzar per mirar de compartir els cotxes per sostenibilitat .

 

Compartir: