caçadors de trastets

23ª jornada de neteja de l’entorn natural a l’Era de ca’n Oriol

Icona data

diumenge 18 novembre

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Parc de can Oriol

Rubí


Caçadors de trastets - Arran de Terra

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

23º Jornada de neteja de l'entorn natural al Parc de ca'n Oriol i el Torrent dels Alous a Rubí. Després de la trastejada hi haurà xocolatada i beguda, jocs sostenibles i activitats de sensibilització ambiental

Caçadors de Trastets fa de la retirada de deixalles una acció lúdica, pedagògica, de sensibilització i conscienciació sobre el fet que cal establir una nova relació amb el Medi Natural.

Amb la presència d’infants a les nostres batudes i utilitzant les imatges de les seves accions volem aconseguir que generacions futures tractin el nostre entorn natural com es mereix… amb respecte.

Les nostres activitats formen part d’un objectiu principal, millorar l’estat dels boscos i l’entorn natural i un de secundari però igualment important, aconseguir una consciència ciutadana perquè no es torni a malmetre en un futur, evitant així: a part de l’impacte visual, despeses, accidents, incendis, contaminació d’aqüífers i rius i la pèrdua de fauna i flora.

La iniciativa ha esdevingut la constitució de l’associació Ran de Terra i el desenvolupament de diversos projectes dirigits a formar part de la guia d’activitats escolars pel curs 2017-18, que amb la complicitat d’una vintena d’artistes locals donen a conèixer la filosofia de l’entitat i les accions dutes per la canalla a les nostres “trastejades” amb un seguit d’exposicions la nostra ciutat.

Observacions

Punt de trobada: L'Era de ca'n Oriol, Rubí

Compartir: