Voluntariat pel seguiment de cetacis i tortugues al mar Catalano-Balear

Icona data

dilluns 15 maig 00:00h - diumenge 18 juny 00:00h

Icona lloc

mar Catalano-Balear


Submon

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Busquem voluntaris/àries per col·laborar al seguiment de cetacis i tortugues Corredor de Migració de Cetàcis de la Mediterrània del 15 de maig al 18 de juny.  

Aquest any iniciem el projecte #CETAMED NORTE amb l’objectiu d’ampliar el coneixement sobre la distribució i l’abundància de les espècies de cetacis  i tortugues marines, així com de residus surants, a l’àrea nord del Corredor de Migració de Cetàcis de la Mediterrània.

El projecte compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (@miteco.gob) en el marc del #PlandeRecuperación, Transformación y Resiliencia (#ProyectosPRTR), finançat per la Unión Europea – #NextGenerationEU.

El projecte, a més, està alineat amb els objectius del projecte LIFE INTEMARES, que coordina la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Reto Demogràfic.

En el marc d’aquest projecte, portarem a cabo una campanya marítima,  des del 15 de maig al 18 de juny, i necessitem voluntaris i voluntaris per ajudar-nos en la recolloda  i l’anàlisi de dades.

Durant aquests periode recorrerem el mar catalano-balear a bord d’un catamarà de 15 metres d’eslora, seguint la metodología  Distance Sampling.

Requisits:
* Estudiants o graduats en Biología, Ciècies del mar, Ciències ambientals o similar.
* Disponibilitat mínima de 2 setmanes.
* Es  recomana experiència en navegación, perqué les jornades a mar molt llargues.

Si estàs interessat/a, envia el teu CV indicant la teva disponibilitat a info@submon.org i una breu descripció que explica el teu interès per participar i la teva experiència prèvia si correspon.

Compartir: