Hora del planeta morse

28 de març, L’Hora del Planeta en codi morse

Icona data

dissabte 28 març

20:30h fins 21:30h

Icona lloc

al balcó de casa teva

totes


WWF Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dissabte 28 de març celebra l'Hora del Planeta des de casa. https://www.horadelplaneta.es https://www.earthhour.org/

Aquest dissabte és l’ #HoraDelPlaneta   EathHour

Aquest any des de WWF ens hem proposat quelcom diferent per a que podeu sumar-vos a casa al moviment més gran per la protecció de la natura: enguany amb Codi Morse.

Malgrat tot, la lluita contra el canvi climàtic i la defensa el planeta no pot aturar-se ara
A les 20.30 volem recordar que l’Hora de l’Planeta i el seu missatge de defensa de la planeta segueixen més vius que mai per inspirar col·laboració per un bé comú: la protecció de la planeta.

Volem omplir els balcons i finestres dels nostres pobles i ciutats de milers de llums per recordar que allà on estiguem, enguany des de casa (# QuédateEnCasa), totes les persones seguim connectades i conscienciades de la necessitat de tenir cura de la casa de tots: la Terra .

Aquest any, #QuédateEnCasa i uneix-te a l’Hora de l’Planeta

T’animem també a signar en defensa de la salut de la planeta. Des de WWF, demanem als líders mundials que es comprometin amb un Nou Acord per la Natura i les Persones perquè el nostre planeta ja presenta símptomes preocupants (superincendios, sequeres, inundacions, contaminació, extinció d’espècies, entre d’altres). Aquest acord és més necessari que mai per frenar la pèrdua de biodiversitat i protegir l’única llar que tenim: la Terra.

La primera Hora de l’Planeta es va celebrar a Sydney el 31 de març de 2007 i va ser tot un èxit,  la llavor de la major campanya de mobilització mundial contra el canvi climàtic. El que va començar en una sola ciutat s’ha estès a més de 187 països.

Observacions

Des de casa, amb codi morse

Compartir: