#30diesambbici, el repte de l’abril per la mobilitat sostenible

Icona data

dijous 1 abril 00:00h - divendres 30 abril 00:00h

Icona lloc

tot Catalunya


30 Dias en Bici

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

#30diesenbici és un moviment internacional que treballa perquè pedalar sigui el més normal del món.

30 Dies amb Bici és una campanya anual de promoció de l’ús quotidià de la bicicleta a la ciutat com a manera de mobilitat personal.

30 Dies en Bici és una iniciativa que promou l’ús diari i quotidià de la bicicleta invitant cada mes d’abril a provar els seus dies durant 30 dies per generar així l’hàbit de moure’s en bici . T’hi apuntes?

 

La proposta de 30 Dies  amb Bici és molt senzilla:  T’has de comprometre’t a pedalejar a qualsevol lloc, cada dia, durant els 30 dies d’abril -una volta a la mançana, 20 quilòmetres fins al treball, o un passeig al vespre, o quan et vagi més bé, i compartir les teves aventures online.

 

Com participar en 30 Dies en Bici?
Pas 1: Signa El Compromís: Registra’t a la llista mundial i compromet-a fer servir la bici cada dia a l’abril.
Pas 2: Pedala en la teva bicicleta a qualsevol part, amb qualsevol destinació sense que importi la distància ni el motiu. Convenç a les teves amistats i pedalead junts.
Pas 3: Comparteix les teves històries amb les etiquetes # 30díasenbici o # 30DEB. Publica al nostre mur de Facebook. Escriu al bloc. Fes un vídeo. Segueix les històries dels altres alegres ciclistes i uneix-te a la conversa.
Pas 4: Repeteix els passos 2 i 3 durant tot l’abril i almenys una vegada a el dia. Que cada dia es converteixi en la baula d’una cadena de bicicleta …
Pas 5: El dia 30, ¡Celebra-ho com un boig!

Totes les ciutats 30 Dies en Bici organitzen diferents activitats com bicicletades, festes, mostres de cinema, sortides en bici temàtiques en grup, bicitapeos, gimcanes, etc. Estigues atent al calendari d’esdeveniments de la teva ciutat i participa.

30 Dies en Bici és una comunitat viva “d’alegres ciclistes” amb força al carrer i les xarxes socials que creix d’any en any. Vols pedalar amb nosaltres? Uneix-te a la comunitat i signa El Compromís

Compartir: