Acte reivindicatiu conjunt: més 300 entitats en contra l’ampliació de l’aeroport

Icona data

dimecres 7 juliol 2021

10:30h fins 00:00h

Icona lloc

Museu de Ciències Naturals

Barcelona


DEPANA

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Acte reivindicatiu conjunt amb més 300 entitats en contra l'ampliació de l'aeroport de Barcelona, un projecte especulatiu, injustificable i inviable!

Convocatòria
Us convoquem a l’acte reivindicatiu ¨AMPLIACIONS D’AEROPORTS? NO, GRÀCIES!. L’ECONOMIA AL SERVEI DEL CLIMA, LA SALUT I LA VIDA¨, convocat per més de 300 organitzacions* diverses de l’àmbit social, de la pagesia, veïnal i ecologista.

L’acte té com a objectiu fer front a les pressions del lobby empresarial català per a ampliar l’aeroport del Prat-Barcelona, un projecte especulatiu, injustificable i inviable en plena crisi de l’aviació, climàtica, de biodiversitat, energètica i pressupostària.

A l’acte comptarem amb una taula d’experts que aportaran arguments per dir NO a l’ampliació de la tercera pista i a la construcció de la nova terminal satèl·lit de l’aeroport del Prat, així com a la connexió del Prat amb Girona i Reus a través de l’alta velocitat.

PROGRAMA

Obertura de l’acte conjunt unitari.

Taula d’experts:
– Ferran P. Vilar (Enginyer de telecomunicacions, periodista científic i autor del reconegut blog sobre els efectes del canvi climàtic i l’escassetat energètica Usted no se lo cree)
– Iolanda Fresnillo (Llicenciada en Sociologia i investigadora i consultora sobre el deute, desenvolupament, finances responsables i polítiques públiques)
– Narcís Prat (Catedràtic del Departament d’Ecologia i director del Grup d’Investigació Freshwater Ecology and Management (FEM) de la Universitat de Barcelona).
– Presenta Josep Cabayol, director del programa ‘Emergència Climàtica’, Ràdio 4 de RNE.

Ens agradaria que, com a mínim, vingués una persona de cada entitat que forma part de Zeroport així com de les entitats que ens esteu donant suport a l’acte. Hem de ser moltes per contrarestar la seva ofensiva!

Us agraïm que ompliu aquest formulari tot indicant el nombre de persones que vindreu i els seus noms. Comptem amb vosaltres!

Compartir: