AgroForAdapt: protegeix l’agricultura i la biodiversitat plantant!

Icona data

dissabte 18 març 2023

09:00h fins 13:00h

Icona lloc

Can Moragues (oficines Fundació Emys).

Riudarenes


Fundació Emys

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En aquest voluntariat, instal·larem diverses tanques vegetals. Les persones voluntàries plantaran arbres i arbustos a un camp agrícola i ajudaran a instal·lar el sistema de reg amb l'objectiu de promoure sistemes agroforestals (la combinació d'arbres en camps de cultiu) per a l'adaptació al canvi climàtic en zones agrícoles i forestals.

Aquest voluntariat forma part del projecte LIFE AgroForAdapt. L’objectiu és promoure sistemes agroforestals (la combinació d’arbres en camps de cultiu) per a l’adaptació al canvi climàtic en zones agrícoles i forestals.

Els sistemes agroforestals, comuns en el passat, estan tornant a augmentar l’interès a causa dels seus beneficis: major producció (fins a 30%), alberga una biodiversitat excepcional i són més resistents al canvi climàtic. Tot això es deu a les sinergies entre cultius i arbres.

Per a més informació delprojecte: https://agroforadapt.eu/ca/projecte/objectius/

Què farem?
En aquest voluntariat, instal·larem diverses tanques vegetals. Això reduirà l’erosió i la pèrdua de
nutrients, millorà la pol·linització i també el control de plagues. Durant el dia, les persones voluntàries plantarem arbres i arbustos a un camp agrícola i ajudarem a instal·lar el sistema de reg.

Tot el que necessitem són les teves ganes!

Observacions

Aquesta iniciativa requereix treball físic, però hi haurà tasques per a tots els públics, incloses les criatures i les persones grans.

Recomanem portar roba i calçat còmodes i resistents. Totes les eines les proporciona la Fundació Emys.

Compartir: