Alliberament de tortugues a la Platja de El Prat de Llobregat

Icona data

diumenge 4 juny 2023

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Platja de El Prat

El Prat de Llobregat


CRAM Fundació

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine al Torna a Casa 2023!

La Fundació CRAM, a instàncies de la Generalitat  i amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat , organitza un acte públic d’alliberament de tortugues marines recuperades al CRAM el pròxim diumenge 4 de juny a la platja del Prat de Llobregat. Es tracta del reconegut acte “Torna a Casa”

HORARIS I TALLERS:
10.00 h Inici de l’acte amb una exposició i un prototip d’estació d’incubació de niu de tortuga
10.30 h Tallers i activitats relacionades amb la conservació del Medi marí
11.30 h Teatre: Simulacre de rescat d’una tortuga marina
12.30 h Alliberament de tortugues marines recuperades al CRAM
13.00 h Finalització de l’acte

Us hi esperem a la platja del Prat!

És un acte gratuït i obert a tothom que vulgui gaudir d’un dia molt màgic. Hi haurà 300 places per a nens i nenes de 6 a 12 anys per a poder accedir-hi a la zona infantil del semicercle durant el moment de l’alliberament de tortugues. Per a poder accedir-hi serà necessari disposar d’una polsera identificativa que es podrà recollir a les carpes de “punt d’informació i botiga” fins a esgotar les places. Si no es disposa d’aquesta polsera es podrà gaudir igualment de l’alliberament des de l’exterior del semicercle.

COM ARRIBAR-HI:
No es pot aparcar a la línia de platja del Prat des de Juny 2021. Recomanem arribar amb transport públic amb el bus PR3 que passa cada mitja hora des de l’estació del Prat, l’estació del Parc Nou o des del Tanatori del Prat. Consulta més informació de com arribar i aparcaments disponibles des de l’enllaç del nostre perfil.

Més informació i inscripcions  en aquest enllaç

Compartir: