Anellament científic d’ocells al riu Ter

Icona data

dissabte 10 abril 2021

07:00h fins 12:00h

Icona lloc

Espai Natural Meandres i Illes de les Gambires i Gallifa.

Les Masies de Voltregà


Grup de Naturalistes d'Osona (GNO)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Primera activitat de camp del cicle de sortides naturalistes 2021! Arriba l'anellament científic d'ocells amb el GACO Aquest dissabte dia 10, a partir de les 7h i durant tot el matí, us esperem a la zona de descans al riu Ter, Masies de Voltregà

L’anellament científic d’ocells és un mètode d’estudi basat en el marcatge individual dels ocells. Qualsevol registre d’un ocell anellat pot oferir una gran quantitat d’informació de la seva biologia, especialment dels seus desplaçaments.

Es farà una jornada d’anellament científic on s’ensenyarà com identificar els ocells, com manipular-los, com s’estudien, la seva biologia, les seves migracions i els estudis concrets que en fa el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona.

Guiatge: Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona (GACO)

Punt de Trobada: Zona de descans al riu Ter a Les Masies de Voltregà. Espai Natural Meandres i Illes de les Gambires i Gallifa.

Totes les activitats són gratuïtes.
A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.
Es recomana portar calçat còmode per caminar.
Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.

Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 20 persones. Caldrà portar mascareta, neteja de mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.

Compartir: