wwf Hora del Planeta

Apaga el llum amb l’Hora del Planeta

Icona data

dissabte 27 març 2021

20:30h fins 21:30h

Icona lloc

a casa teva


WWF

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El 27 de març de 20.30 a 21.30 suma't a l'hora del planeta apagant el llum i connectant amb la natura

L #HoraDelPlaneta 2021 és a la cantonada i enguany és més important que mai reconnectar amb tot allò que ens dona pau i energia: la natura

El 2021, #ConéctateConLaNaturaleza i tingues cura d’ella per q ue ens segueixi protegint molt  de temps més!

Más info en: horadelplaneta.es   i earthhour.org

__

Aquest any, l’Hora de l’Planeta celebrarà centenars d’esdeveniments digitals a tot el món. Durant l’hora clau, WWF organitzarà un programa especial que s’emetrà a través de les seves xarxes socials perquè els ciutadans puguin interactuar des de casa i seguir connectant-se amb la natura. De 20:15 a 21:30 de dissabte que ve 27 de març, WWF oferirà una programació selecta que serà conduïda per un comunicador molt reconegut i compromès amb la conservació de la natura. Els detalls d’aquest esdeveniment digital s’aniran desvetllant en les properes setmanes.

L’organització recorda que aquest any és més necessari que mai unir-se a aquesta campanya a escala mundial en un any decisiu per al futur de l’Planeta, en què els líders mundials prendran decisions polítiques clau sobre l’acció climàtica, el desenvolupament sostenible i la conservació de la biodiversitat. La campanya ja ha aconseguit el suport de gairebé 200 ajuntaments i gairebé un centenar d’empreses i organitzacions.

L’Hora de l’Planeta 2021 crida a l’acció global per connectar amb la natura en un any que ens ha deixat dos missatges clars: la naturalesa no només és la nostra font de vida, sinó també una garantia per a la nostra salut i benestar. Per això, WWF ofereix des d’avui una nova “Zona de Natura” al seu web. Aquí es podrà gaudir d’una àmplia oferta de continguts especials per a connectar amb la natura a través dels sentits: des de vídeos en exclusiva de la reconeguda sèrie documental de David Attenborough “Our Planet”, una classe especial de ioga amb Xuan Lan, un taller de essències naturals amb Victòria Moradell, una col·lecció de pintures de l’artista valencià Dulk o un viatge sonor pels Parcs Nacionals d’Espanya de la mà de Carlos d’Hita.

Amb motiu d’Hora de l’Planeta, la setmana que WWF emetrà una classe especial de Ioga amb Xuan Lan dissenyada a mida per a connectar amb la natura. Xuan Lan és la cara més coneguda de l’ioga a casa nostra i cada dia milers de persones practiquen aquesta disciplina a casa durant la pandèmia gràcies als seus vídeos en línia.

També s’oferiran en exclusiva alguns dels vídeos de la reconeguda sèrie “El nostre Planeta” narrats per David Attenborough i subtitulats en espanyol. Aquests episodis fan un recorregut pels ecosistemes més bells i fràgils de la Terra: els boscos i selves, les grans prades, els mars de món i els mons de gel.

WWF ofereix també l’obra del gran artista valencià Dulk a través de la col·lecció “Ephemeral Treasures”, amb la qual busca “retre homenatge a alguns dels llocs de la planeta on la natura demana amb urgència una treva”. També podran accedir a continguts per aprendre a cultivar un hort urbà o a preparar cosmètica natural a casa de la mà de Victòria Moradell, que ha preparat un taller d’essències naturals perquè tothom pugui iniciar-se en aquesta pràctica.

Compartir: