Associació Hàbitats: Projecte Rius

Icona data

Activitat de llarga durada

Icona lloc

rius i rieres de Catalunya

Barcelona


Associació Hàbitats

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El voluntariat, l’educació i la participació són els nostres pilars, d’on sorgeix la premissa de l’Entitat: conèixer, compartir i conservar.

Associació Hàbitats és una entitat sense afany de lucre creada l’any 1997 amb la missió d’apropar les persones a l’entorn natural per fomentar-ne la conservació. Els seus principals pilars són l’educació, el voluntariat i la participació, d’on sorgeix la premissa de l’Entitat: conèixer, compartir i conservar.

El Projecte Rius és una iniciativa de l’Associació Hàbitats que neix l’any 1997 amb l’objectiu d’estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels rius. Fomenta l’apropament de les persones al medi i permet conèixer les característiques dels ecosistemes fluvials, la biodiversitat, els valors ecològics i socioculturals, així com identificar els problemes que els afecten i reflexionar sobre com pal·liar-los.

Mitjançant l’educació ambiental, el foment del teixit associatiu i el treball en xarxa del voluntariat ambiental, el projecte promou la implicació de societat en la gestió dels espais fluvials, engegant i compartint iniciatives per la millora dels rius i de l’entorn de ribera.

L’àmbit d’intervenció de Projecte Rius és el conjunt de conques fluvials de Catalunya. Actualment, el projecte també es desenvolupa al País Valencià, a Galícia, a Madrid, a Cantàbria i a Portugal impulsat per entitats de cada regió sota el nom Xarxa Projecte Rius.

El Projecte Rius és una iniciativa oberta a tothom. Qualsevol persona o col·lectiu hi és benvingut, i no és necessari comptar amb coneixements previs sobre els rius.

 

Observacions

Podeu trucar-nos al 934213216, escriure'ns un correu a voluntariat@associaciohabitats.cat o bé omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres ben aviat!

Compartir: