massa critica

Bicicletada Massa Crítica: Massa climàtica

Icona data

divendres 6 setembre 2019

20:00h fins 23:00h

Icona lloc

Arc de Triomf

Barcelona


Massa Crítica Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Bicicletada de massa crítica a Barcelona

La Massa Crítica de Barcelona es reuneix el primer divendres de cada mes a les 20:00h sota l’Arc de Triomf (Passeig de Sant Joan). Sortim aproximadament a les 20:30h.

Arriba un setembre molt mogut i calent que culminarà amb la Vaga Mundial Pel Clima el divendres 27… I divendres que ve començarem el mes com es mereix!!!

La MASSA CRÍTICA és un esdeveniment que es realitza cada mes a diferents ciutats del món. És una sortida mensual en bici per reclamar els drets del ciclista i promoure un model de ciutat sostenible. També oberta a rollers, skaters i qualsevol altra forma de desplaçar-se que comparteixi aquesta idea.

No és una manifestació ni una organització, només persones, homes o dones, joves o gent gran anat en bicicleta. Tampoc és una cursa. És una manera d’establir un espai públic on les persones puguin reunir-se, i coneixe’s.

És reclamar aquell espai a la calçada que el cotxe ha usurpat en aquests anys.¡Ya podéis preparar vuestras pistolas de agua y el bañador, porque nos vamos a la playa!

Compartir: