Biomarató botànica a Collserola

Icona data

diumenge 21 maig 2023

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Parc Natural de la Serra de Collserola

Barcelona


Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Sortida guiada de mig dia pel parc natural de Collserola per donar visibilitat a les plantes i la botànica en general, i del parc de Collserola en particular.

Amb motiu de la III Biomarató de Flora impulsada per la Sociedad Española de Botánica (SEBOT) en les dates en que se celeba el Dia per la Fascinació per les Plantes, s’ha organitzat una sortida guiada de mig dia pel parc natural de Collserola dirigida a la ciutadania en general, per tal de donar visibilitat a les plantes i la botànica en general, i del parc de Collserola en particular. Aquesta sortida suposa una oportunitat única per apropar la biodiversitat que tenim al voltant a la ciutadania i als investigadors. Es farà servir l’aplicació iNaturalist.

Farem un recorregut molt curt pel parc de Collserola (2-3 km) però anirem identificant la biodiversitat vegetal que anem trobant al llarg del recorregut.

Ens trobarem a les 10:00h el diumenge 21 de maig a la parada de ferrocarrils (FGC) del Baixador de Vallvidrera, a la pineda que es troba a la sortida de l’estació.

L’hora de finalització esperada és 13:30h al mateix punt de sortida.

Requeriments: Portar roba còmoda, calçat apropiat, gorra, crema solar, aigua i l’aplicació iNaturalist baixada al telèfon mòbil amb un perfil creat (i bateria al 100%).

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: