Grup de voluntariat de burillaton

Burillaton al Mercat de Sant Antoni

Icona data

dissabte 27 octubre

11:00h fins 13:00h

Icona lloc

Mercat de Sant'Antoni

Barcelona


No más colillas en el suelo Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Recollida de burilles al Mercat de Sant Antoni, per conscienciar sobre la problemàtica d'aquest residu i l'hàbit de tirar-lo al terra

El moviment “No más colillas en el suelo” organitza dissabte 27 d’octubre una nova ‘burillaton’, una recollida de burilles, al Mercat de Sant Antoni.

Les burilles de cigarreta són els residus més abundants de la terra, contenen elements tòxics que acaben a l’ecosistema i contaminen durant molts anys. Així i tot, es trobem per tot arreu, a causa de l’ hàbit incívic de tirar-les al terra i a la manca d’atuació de les administracions. El moviment  No más colillas en el suelo està compost per grups de ciutadans i ciutadanes voluntaris i d’entitats que reclamen una ciutat més neta i saludable per tothom.

Us convidem a participar en un esdeveniment especial de recollida de burilles pel Mercat de Sant Antoni de Barcelona. Com molts/es ja sabeu, el nostre objectiu no és netejar els carrers i places de la ciutat, sinó conscienciar la gent que no s’ha d’embrutar.

– Roba còmoda i un gran somriure 🙂
– No heu de portar res. Nosaltres us donarem tot el material que
necessiteu.
– 1 hora i mitja.
– Dissabte 27 d’octubre a les 11:00!

DESCRIPCIÓ

Dissabte dia 27 d’octubre ens trobarem a les 11:00 del matí davant del famós restaurant  Els tres tombs (Ronda de Sant Antoni, 2), situat davant del mercat.
Abans de començar, registrarem la vostra assistència i us posarem un adhesiu de “No Mas Colillas en el suelo” a l’ampolla / garrafa o un altre. També realitzarem la gravació d’un video abans de començar l’esdeveniment.

Tindreu 1 hora per recollir tantes burilles com pugueu i podreu moure-us lliurement per on més us vingui de gust.

En acabar ens farem unes FOTOS, unes TOTS JUNTS/ES i unes altres INDIVIDUALS al costat de les burilles recollides. Després tot aquell que vulgui ens anirem a prendre unes cerveses per així conèixer-nos una mica més i compartir experiències.

Us esperem a tots/es el dissabte 27 d’octubre!

ANEM TOTS A CONSCIENCIAR BARCELONA!

 

Observacions

Ens trobarem a les 11:00 del matí davant del famós restaurant  Els tres tombs (Ronda de Sant Antoni, 2), situat davant del mercat.

Compartir: