crac rubí

Voluntariat Ambiental a la Font de Sant Muç i al Torrent del Mut a Rubí

Icona data

diumenge 21 novembre 2021

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Font de Sant Muç i Torrent del Mut

Rubí


Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals CRAC!

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el CRAC! engeguem una campanya de Voluntariat Ambiental per aquest 2021 a Rubí.

Pensem que cal persistir en la recuperació urgent del nostre entorn natural i rural, més essencial que mai en temps de pandèmia mundial i d’emergència climàtica com s’està demostrant. I volem teixir una xarxa de voluntariat de persones i entitats per fer-ho possible i per interpel·lar a les administracions a què participin amb nosaltres.

Així, durant la primavera i tardor del 2021, proposem diverses accions comunitàries i compartides entre totes en diversos punts d’interès del territori, distribuïdes en el temps durant diversos caps de setmana, en grups de treball reduïts i amb regulació de participació per garantir totes les mesures de prevenció davant de la pandèmia.

Actuacions i dates:

Les actuacions per aquest 2021 es duran a terme a la font de Sant Muç i al torrent del Mut (o del Magnà). Les actuacions consistiran en tres grans eixos: recollida de brossa i residus, desbrossament i plantació d’arbrat.

  • Font de Sant Muç: 21 i 28 de febrer, 7, 14 i 21 de març, de 10 a 13h
  • Torrent del Mut: 7 i 21 de novembre, de 10 a 13h.

El punt de trobada de cada convocatòria és a la Font de Sant Muç o al Torrent del Mut a les 10h.

Edats recomanades:

Per a les actuacions de Sant Muç es recomana que vinguin persones majors de 14 anys, exceptuant el 21 de març, dia en el que farem plantada d’arbres i poden venir infants. Per a les actuacions del torrent del Mut poden venir persones de totes les edats.

Material:

Tot i que a Rubí d’Arrel disposem d’eines, demanem que qui en tingui (desbrossadora, pales, pics, aixades, etc) les porti, així com guants de treball.

Inscripcions:

Us podeu inscriure AQUÍ!

+ Info:

Adreceu-vos a cracrubi@gmail.com

 

Compartir: