Cap de Creus autumn weekend

Icona data

divendres 15 octubre 00:00h - diumenge 17 octubre 00:00h

Icona lloc

Parc Natural del Cap de Creus

Roses


IAEDEN - Salvem l'Empordà

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 15 al 17 d’octubre faran la 7a edició del Cap de Creus Autumn Weekend una trobada d’amants de la natura, ornitòlegs i anelladors que durant un cap de setmana intensiu en època de migració recopilen informació dels ocells que passen pel Parc Natural de Cap de Creus .

El CCAW és una trobada d’amants de la natura, ornitòlegs i anelladors que durant un cap de setmana intensiu en època de migració recopilen informació dels ocells que passen pel Parc Natural de Cap de Creus en el seu camí cap on hivernaran.

Durant els tres dies, passeja’t pel Parc i introdueix totes les espècies d’ocells que observis. Amb totes les observacions, comptarem el nombre d’espècies observades al Parc durant els 3 dies.

A més, aprèn més sobre ocells i coneix de primera mà l’anellament com a eina científica per a millorar el coneixement sobre aquests animals emplomats capaços de volar! I aquest any presentarem el nou projecte de reintroducció de la tortuga mediterrània al Parc!

Activitats obertes a infants. Es recomana portar prismàtics.

Programa

Dissabte 16 a les 10h, visita guiada per a conèixer els ocells i l’anellament, i també el nou habitant del Parc: la tortuga mediterrània, que serà la protagonista del nou projecte de reintroducció de l’espècie al Parc (trobada: entrada ciutat de vacances de Montjoi, a Roses).

 

Activitat organitzada pel Parc Natural de Cap de Creus, l’Institut Català d’Ornitologia,  amb la col·laboració de les entitats Iaeden, Apnae, el Centre de Reproducció de tortugues de l’Albera i l’Hotel Cala Jòncols.

Compartir: