Cens de rapinyaires nocturns al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Icona data

dissabte 21 gener 2023

Icona lloc

Sant Llorenç del Muny i l'Obac


Associació Institut Català d'Ornitologia (ICO)

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Si ets una persona interessada en la biodiversitat, les aus rapinyaires, la natura, la conservació, la coneixença dels Espais Naturals i del seu Entorn vine a col·laborar amb el cens de rapinyaires nocturns.

Enguany repetim el cens, organitzat pel Centre de Monitoratge de la Biodiversitat de Muntanyes Mediterrànies (CMBMM) de la Universitat de Barcelona.

Per una banda, t’animo a participar-hi un any més!!!

Les dates de realització del cens són als capvespres dels:

  • dissabte 10 de desembre de 2022
  • divendres 30 de desembre 2022
  • dissabte 21 de gener de 2023.

Aquest any podrem tornar a fer un cens normal, sense restriccions ni mascaretes, per tant recuperarem amb il·lusió el fet de trobar-nos tots en acabar el cens en un espai i on posar en comú les experiències.

Així, un o dos dies abans de l’activitat, es farà una trobada virtual per explicar el funcionament de l’activitat, el desenvolupament de la mateixa. El mateix dia del cens i en finalitzar l’activitat farem la posada en comú presencial dels resultats obtinguts en cadascun dels punts i compartirem experiències viscudes durant el cens.

Aquesta activitat és apta per a tots els públics, des de famílies a persones interessades en la biodiversitat, les aus rapinyaires, la natura, la conservació, la coneixença dels Espais Naturals i del seu Entorn.

 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: