Cens d’ocells hivernants a l’Estany de Banyoles

Icona data

diumenge 15 gener 2023

08:00h fins 11:00h

Icona lloc

Estany de Banyoles

Banyoles


Limnos

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Cens d'ocells hivernants al Pla de l'Estany

Cada any Limnos coordina el cens d’ocells aquàtics hivernants de l’Estany de Banyoles i riu Fluvià a la comarca del Pla de l’Estany. Aquest cens es realitza a totes les zones humides de Catalunya entre el 10 i 20 de gener de cada any. Enguany de 7 al 23 són de dates per fer el cens d’ocells hivernants.

CAL INSCRIPCIÓ AL CORREU DE LIMNOS limnos (arrova) limnos.org

Diumenge 15 de gener 2023. Estany de Banyoles. XXVI Cens d’ocells aquàtics hivernants a l’Estany de Banyoles. A les 8 h. del matí al Club Natació Banyoles. Es farà una volta a l’Estany i llacunes de Can Morgat, comptant els ocells aquàtics. Es recomana portar prismàtics i roba d’abric. Depenent de la gent es faran dos o tres grups separats. Per aquest cens no cal experència ni coneixements experts sobre els ocells

Dissabte 14 de gener 2023. Riu Fluvià. Cens d’ocells aquàtics hivernants al riu Fluvià. A les 8:00 h. del matí a la gasolinera de Serinyà. Cens individual o en grups petits. Es farà un circuit en cotxe i peu des de la resclosa de Serinyà fins a Esponellà pel camí de les Rescloses i si som prou gent d’Esponellà fins a Parets d’Empordà, fent grups de poques persones, comptant els ocells aquàtics. Es recomana portar prismàtics i roba d’abric. per aquest cens cal que els participants tinguin uns coneixements bàsics d’ornitologia. El mateix dia els companys de la Garrotxa han organitzat un cens al riu Fluvià a la seva comarca.
Censos de gavià argentat a l’Estany, esplugabous, cigonya blanca i corb marí gros a l’Estany, el diumenge tarda i al Fluvià el dissabte de 17 a 18:30h.

 

Compartir: