Cens d’ocells hivernants aquàtics

Icona data

dissabte 19 gener 2019

08:00h fins 12:00h

Icona lloc

Espais naturals de l'Empordà


IAEDEN - Salvem l'Empordà

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El proper dissabte 19 de gener, de 8h a 12h del matí, es realitzarà un cens d'ocells hivernants aquàtics a diferents zones de l'Empordà.

Durant el gener a tot Catalunya es realitza el cens d’ocells aquàtics hivernants. A la comarca, aquest cens es realitza en diferents zones protegides, però hi ha molts altres indrets d’interès, com rius, rieres, basses… és per això que un any més, amb l’ajuda de voluntaris, es vol censar totes aquestes zones per tal de tenir una cobertura comarcal més gran de la hivernada d’aquests ocells. Cal tenir un mínim de coneixement en identificació d’ocells per participar-hi.

Hora i lloc de trobada: 8h a diferents punts que es concretaran directament amb les persones que s’inscriguin.
Aportació i inscripcions: aquesta activitat és gratuïta perquè forma part del projecte “Col·labora per la biodiversitat a l’Empordà” finançat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Cal inscriure’s prèviament a iaeden@iaeden.cat o al telèfon 972 670 531 abans del dia 16 de gener per tal de planificar el cens.
Organitza: Grup Natura de la IAEDEN-Salvem l’Empordà, APNAE.

Per més informació clica aquí.

 

Observacions

Cal inscriure’s prèviament a iaeden@iaeden.cat o al telèfon 972 670 531 abans del dia 16 de gener per tal de planificar el cens.

Compartir: