Cens ornitològic al riu Llobregat

Icona data

diumenge 9 juliol 2023

06:45h fins 10:00h

Icona lloc

riu Llobregat

L'Hospitalet de LLobregat


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Cens ornitològic estival a la ribera sud del riu Llobregat entre Bellvitge i Cornellà.

Una temporada més, us convidem a participar al cens ornitològic estival de la ribera sud del tram del riu Llobregat que hi ha entre Bellvitge i Cornellà. És una activitat gratuïta que us aproparà a la sistemàtica de censos per transectes. En aquesta ocasió el objectiu són les aus que crien o acaben de criar a la zona i el seu entorn; per això és cal avançar-se a l’arribada de les primeres espècies migratòries.
Aquests censos ajuden a conèixer l’evolució de la biodiversitat ornitològica en un àrea del Barcelonès que pateix gran pressió humana i, tot i així, és rellevant per a les aus per estar connectada als espais protegits, riu avall, i ser un passadís natural cap a zones de linterior.
Sortida recomanada per a persones de 12 anys en endavant i menors que estiguin molt interessats/des en l’assumpte.

 

El dia és el diumenge 9 de juliol i el punt de trobada la sortida del metro d’Hospital de Bellvitge, que no cal confondre amb Bellvitge (a seques) de la Línia I (vermella). L’hora de
trobada són les 6,45h. A aquesta hora, a l’estiu, ja fa estona que ha clarejat i així evitarem passar massa calor ja que acabarem cap a les 10,00 h.
El passeig és d’aprox 4 km, majoritàriament per terreny planer però herbós i trams curts fora de sender. Calceu-vos amb botes (si hi ha rosada, mulla), cobriu-vos amb gorra o barret,
porteu prismàtics (imprescindibles) i, opcionalment, llibreta i boli per anotar el que anireu veient.

No sabem quin temps farà aquell dia, però l’activitat només se suspendrà si es preveuen vents forts (més de 45 km/h) i/o ruixats persistents.

INSCRIPCIÓ
Per apuntar-vos a aquesta activitat només necessitem que envieu un e-mail a seo-barcelona@seo.org on constin les dades següents:

el vostre nom i primer cognom
un telèfon de contacte per si s’ajorna l’activitat (a causa del mal temps

Us hi esperem!

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: