Climatubers: “El vídeo participatiu i el seu paper per l’acció climàtica”

Icona data

divendres 24 novembre 2023

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Espai Jove Fontana

Barcelona


Ecoserveis

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Conferència Final de Climatubers amb persones expertes i professionals que debatran sobre metodologies innovadores per a l'educació i l'acció climàtica a través del Vídeo Participatiu.

El proper 24 de novembre, a les 9:45h, a l’Espai Jove Fontana a Barcelona, us convidem a la jornada Climatubers sobre Vídeo Participatiu  i el seu paper en l’educació per a l’acció climàtica i la inclusió.

A la Conferència Final de Climatubers, experts i professionals debatran sobre metodologies innovadores per a l’educació i l’acció climàtica a través del Vídeo Participatiu.

Explorem com aquestes eines dinàmiques poden tenir un impacte positiu en l’educació i l’adaptació al canvi climàtic, així com en la inclusió social.

Amb el vídeo participatiu podeu implicar diversos públics per aprendre sobre el canvi climàtic i desenvolupar de manera col·laborativa estratègies de mitigació, alhora que fomenteu la inclusió social  Aquesta potent eina permet als grups reflexionar sobre els efectes del canvi climàtic i els capacita per demanar, descobrir i implementa .

Ja sigui en persona o en línia, estàs convidada!

Registra’t   https://forms.gle/4eeCtqQk8bC6MFru8

In the Climatubers Final Conference experts and practitioners will discuss on innovative methodologies for education and climate action through Participatory Video .

Let’s explore how these dynamic tools can have a positive impact on Climate Change education and adaptation, as well as social inclusion

Info and registration: https://forms.gle/4eeCtqQk8bC6MFru8

Compartir: