Concurs de fotografia naturalista pels 30 anys del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà

Icona data

dimarts 14 setembre

00:00h fins 00:00h

Icona lloc

Berguedà


Grup de Defensa de la Natura del Berguedà

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Com bé sabeu, aquest any fem 30 anys, i una de les coses que farem per celebrar el nostre aniversari serà el concurs de fotografia que avui us presentem, juntament amb Konvent zero. Consulteu les bases. Teniu temps fins el 14 de setembre.

Concurs de fotografia per l’aniversari del  Grup de Defensa de la Natura del Berguedà

Es poden presentar fotografies al voltant d tres temes:

1. Zoologia.
2. Botànica i micologia.
3. L’ésser humà i la natura: paisatges rurals, impactes ambientals i cultura.

 

OBRES PRESENTADES:
Les imatges que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital, càmera analògica o dispositiu mòbil i s’admetrà qualsevol tractament digital.
Les fotografies han de ser realitzades dins l’àmbit de la comarca del Berguedà, tenint en compte la legislació d’aplicació en els Espais Naturals amb especial atenció al Decret
148/1992, de 9 de juny, sobre activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar les espècies de la fauna salvatge.
Es limita a un màxim de dues fotografies per autor.

Les fotografies hauran de ser inèdites, sense haver estat mai presentades ni premiades en cap altre concurs però poden haver estat penjades a les xarxes socials amb anterioritat o posterioritat a ser presentades.
Les imatges han de ser en format JPG amb una resolució màxima d’ 1 MB (en cas de premi es demanarà una versió de major resolució, si fos necessari).

 

Consulta les bases en aquest enllaç.

Compartir: