CRIDA ESPECIAL VOLUNTARIAT ERMITA DE SANT PAU – SANT PERE DE RIBES

Icona data

diumenge 20 juny 2021

09:00h fins 14:00h

Icona lloc

Ermita de Sant Pau - Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El proper diumenge 20 hem de fer una altra actuació especial a les feixes de l'Ermita de Sant Pau, seu de la Fundació a Sant Pere de Ribes. Fer un tancat per preservar l'hort ecològic, ja instal·lat allà mateix, i altres feixes per l'arribada dels Rucs el pròxim 11-7 en una petita transhumància des del Parc del Garraf. La idea és que, en funció de com evolucioni la pastura i les actuacions, puguin passar fins a 6 setmanes fent neteja ecològica i ambiental dels voltants de l'Ermita. Necessitem ser quants més millor per fer-ho possible el dia 20 durant el matí abans que el sol pegui massa fort. Està previst també un petit àpat pels que pugueu venir a ajudar. Si us plau, responeu qui pot donar un cop de mà tant necessari pel benestar dels nostres rucs. Gràcies a tot@s

El proper diumenge 20 hem de fer una altra actuació especial a les feixes de l’Ermita de Sant Pau, seu de la Fundació a Sant Pere de Ribes.
Fer un tancat per preservar l’hort ecològic, ja instal·lat allà mateix, i altres feixes per l’arribada dels Rucs el pròxim 11-7 en una petita transhumància des del Parc del Garraf.
La idea és que, en funció de com evolucioni la pastura i les actuacions, puguin passar fins a 6 setmanes fent neteja ecològica i ambiental dels voltants de l’Ermita.
Necessitem ser quants més millor per fer-ho possible el dia 20 durant el matí abans que el sol pegui massa fort.
Està previst també un petit àpat pels que pugueu venir a ajudar.
Si us plau, responeu qui pot donar un cop de mà tant necessari pel benestar dels nostres rucs.
Gràcies a tot@s

Compartir: