Curs Bàsic d’Ornitologia al Delta de l’Ebre

Icona data

dissabte 7 octubre 10:00h - diumenge 8 octubre 13:00h

Icona lloc

Finca de Bombita

Deltebre


Picampall

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Descobreix les aus al Delta de l'Ebre amb el curs bàsic d'ornitologia el 30 de setembre i l'1 d'octubre

Quins ocells podem veure a les terres de l’Ebre? Perquè volen els ocells? Quines característiques tenen? Durant aquest curs introductori intentarem respondre totes aquestes preguntes i algunes més, fent un repàs de la fisiologia bàsica dels ocells, el seu comportament i les especies més comunes de les terres de l’Ebre, en un curs que inclou tan una sessió teòrica com una part pràctica on posarem a prova els nostres coneixements.

Programa:

Dissabte 7  d’octubre de 2023

  • 10:00 a 14:00 Sessió teòrica a les Aules d’educació ambiental del Parc Natural del Delta de l’Ebre, a Deltebre. (Av. Catalunya, 46, 43580 Deltebre, Tarragona)
  • 15:30 a 19:00 Sortida de camp

Diumenge 8 d’octubre de 2023

  • 8:00 a 13:00 Sortida de camp

Professors-guia:

-Quim Vilagran és llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona. En els darrers anys ha participat en diversos projectes relacionats amb l’ornitologia catalana i com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners.

-Jordi Feliu és enginyer tècnic forestal per la Universitat de Lleida. Ha estat responsable de diverses campanyes d’anellament a Catalunya i coordinador del seguiment ornitològic al Parque Nacional de las Tablas de Daimiel.

Observacions: : Cal dur roba de temporada, calçat adequat, beguda i quelcom de menjar si es vol. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Inscripció*:  5€. Places limitades. *No retornables ni bescanviables.

Curs finançat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre

Més  informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: