En bici sense edat Formació

Curs de formació per al voluntariat de “En bici sense edat”

Icona data

divendres 18 setembre 17:30h - dissabte 19 setembre 19:00h

Icona lloc

Barcelona


En bici sense edat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Barcelona?

T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Barcelona?

Des d’En Bici Sense Edat ens fa molta il·lusió anunciar-vos que els propers 18 i 19 de setembre oferirem un nou curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se al nostre equip de voluntariat a Barcelona.

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.
Ambdues sessions són d’assistència obligatòries.

Quan?
– Divendres 18/09 de 17:30 a 19, sessió teòrica online.
– Dissabte 19/09 de 17:30 a 19, sessió pràctica presencial, en grups d’un màxim de 6 persones a l’aire lliure.

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat.

Per reservar la teva plaça omple el formulari 

{Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.}

#Enbicisenseedat #cyclingwithoutage #voluntariat

 


Si teniu ganes de formar part activa d’En Bici Sense Edat, també hi teniu cabuda!

En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional a partir de la millora de la seva mobilitat.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoguin l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

El voluntariat d’En Bici Sense Edat es basa en una sèrie de principis que el fan idoni per a tota persona que vulgui participar amb una actividad solidària, generosa i de tracte respectuós amb les persones i l’entorn.

Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

Les principals opcions de voluntariat que et proposem són:

Conduir un dels nostres tricicles amb la fa freqüència que puguis/vulguis
Col·laborar en tasques d’ organització d’En Bici Sense Edat
Tot aquell que vulgui formar part de l’equip de voluntariat d’ En Bici Sense Edat ha de realitzar un curs de formació gratuït.

La formació té dues parts: una primera part teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

En Bici Sense Edat vetlla per garantir els drets i deures de les persones voluntàries a través de la signatura d’un Full de Compromís tal i com obliga la Llei 25/2015, del 30 de juliol del voluntariat i del foment de l’associacionisme.

Observacions

Per reservar la teva plaça omple el formulari 

Compartir: