Curses de transports per la Setmana de la Mobilitat

Icona data

dissabte 17 setembre 00:00h - dijous 22 setembre 00:00h

Icona lloc

Diverses ciutats

Vilafranca del Penedès


Setmana Europea de la Mobilitat

Contacte:

 • Informació
 • Ubicació

Celebrem la Setmana Europea de la #mobilitat2022! ? ?Us presentem les activitats que hem preparat! ?? Curses de transports Dies sense cotxes Xerrades i exposicions ??Del 16-22 setembre

Tornem un any més amb les curses més clàssiques, els dies sense cotxes amb fira d’entitats… i molt més!

Tot i que aquest any encara hem d’usar la mascareta al transport públic, de ben segur això no serà un impediment per aconseguir el màxim d’activitat i bons resultats pel transport públic. Ens acompanyes en aquesta nova setmana de la mobilitat?

 • Agenda de la Setmana Europea de la Mobilitat amb la PTP!Dia sense Cotxes Badalona. Vine a visitar-nos el proper dia 17 de setembre de 10h a 18h als carrers Enric Borràs i Pau Piferrer. Passeja entre les nostres exposicions i queda’t a la xerrada sobre pacificació i mobilitat sostenible que ens farà Mercedes Vidal, membre de la junta de la PTP.
 • 10a Cursa de Transports de l’Àrea de Lleida. Recuperem la cursa tradicional però li donem un toc nou, t’hi apuntes? Agenda’t el proper 19 de setembre a les 18h a la Pl. de Sant Joan.
 • 2a Cursa de Transports Interurbana del Barcelonès Nord. L’any passat ens vam quedar amb ganes de repetir la primera que vam fer l’any 2017, participa-hi el proper 19 de setembre a les 18:30h sortint de Can Ruti!
 • 9a Cursa de Transports del Camp de Tarragona. Recuperem una de les curses clàssiques, no te la perdis! Inscriu-hi el teu municipi pel proper 20 de setembre, nosaltres et diem d’on i quan sortir, tu tries com arribes a la Plaça de la Font de Tarragona abans de les 9:30h.
 • 5a Cursa de transports de Vilafranca del Penedès. Estem d’aniversari a l’Alt Penedès! No et perdis el que hem muntat per a aquesta jornada! Reserva la data del 20 de setembre i no esperis més! Tu hi poses les ganes, nosaltres el berenar.
 • 19a Cursa de Transports Urbana de Barcelona. A punt de canviar de dècada, la cursa de Barcelona ens porta una sorpresa molt especial… si ho vols saber fes click! El dia 21 de setembre a les 18:30h.
 • 11a Cursa de Transports de la Regió Metropolitana de Barcelona. Vols saber si el teu cotxe competeix amb el transport públic a l’entrada de Barcelona? Busca una persona més i participeu tots dos! El dia 21 de setembre al matí (l’hora es confirma segons el municipi de sortida).
 • 2a Cursa de Transports d’Osona. Una cursa nascuda durant la pandèmia que sembla que s’hi quedarà un bon temps. Inscriu-te pel proper 22 de setembre a les 8:30h. El tret de sortida serà a la plaça de l’estació de Torelló.
 • Dia sense cotxes L’H. Vam tallar carrers per hores, vam fer una exposició… ho vam fer tot per no perdre’l i aquí el tenim de nou! El proper 22 de setembre a les 16:30h t’esperem a Prat de la Riba!
 • Trivial i exposició “El Transport públic ens dona més”. Al Baix Llobregat ho tenen clar: el transport públic és la primera opció sempre. Vine a veure les nostres exposicions sobre els carrils bus i, en concret, sobre la B23. El proper 23 de setembre.

Compartir: