mou te pel mar Ecomarxa Roses

Eco-marxa i recollida de brossa a la platja de l’Almadrava, a Roses

Icona data

diumenge 27 octubre

09:00h fins 23:00h

Icona lloc

Roses


Mou-te pel mar!

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Ecomarxa i recollida de residus a la platja de l'Almadrava de Roses

Mou-te pel mar! és un moviment que vol fomentar el plogging i l’eco-swimming posant en contacte a persones que comparteixen l’afició per l’esport i valors vinculats a la salut i al medi ambient.

Aquest 27 d’octubre, com a activitat dins del projecte Mou-te pel mar! de Twinapp, hem convocat una sortida de Plogging (eco-marxa) a Roses (Alt Empordà).

També hi serà present la seva respectiva Confraria de Pescadors, motivada per la seva sensibilitat, consciència mediambiental i com a part implicada en la preservació del litoral.

Marxa: de 9h a 11h. Recomanem ser al punt de trobada corresponent 30 minuts abans. Apropeu-vos al punt d’informació on us donaran la ECO-BAG

INSCRIPCIONS I HORARIS
La sortida està prevista a les 9:00 del matí i arribada a les 11:00. El temps de durada de la eco-marxa de Plogging serà de 2 hores.

Cal que tots els participants facin una inscripció prèvia: presencialment el mateix dia de la marxa a partir de les 8:00 hores o bé mitjançant el formulari online.

Les inscripcions son gratuïtes i obligatòries per tenir dret a l’assegurança contractada per la marxa.

Un cop feta la inscripció el participant rebrà una bossa especialment dissenyada (ECO-BAG) pel projecte i que podrà utilitzar per la recollida de deixalles. (Recomanem ser 30 minuts abans al punt de trobada.

El punt de sortida i arribada oficials serà la platja de l’Almadrava (Consulteu el mapa de sota).
INSCRIU-TE!
PUNTS DE TROBADA
El punt de trobada de sortida i d’arribada oficial es troba localitzat a la Platja de l’Almadrava.

Observacions

Inscripccions a  Twinapp 

Compartir: