El nou pla de protecció del Montseny a debat

Icona data

divendres 24 febrer 2023

19:00h fins 20:00h

Icona lloc

Museu Etnològic del Montseny "La Gabella",

Arbúcies


Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

És important la teva presència en el debat on analitzem les repercussions que comportaria l’aprovació d’un pla d’ordenació i gestió basat únicament en els interessos econòmics. Vine i participa als debats sobre el nou Pla de Protecció del #Montseny La vostra participació és imprescindible per a la conservació d’aquest espai natural?

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny ens proposem continuar amb les taules rodones informatives sobre el nou Pla de Protecció del Montseny (actualment en fase de redacció), que vam iniciar el 19 de novembre de l’any passat.

A la vista del pobre interès que demostren les administracions implicades -fins la data no sembla que hi hagi gaires interessats en fer difusió de la importància d’aquesta normativa-, ens hem proposat fer tot el que estigui a les nostres mans per fomentar el debat i la participació ciutadanes. I és que el tema no resulta menor: ens hi va la supervivència d’aquest espai natural.

No podem, ni volem, obviar les repercussions que comportaria l’aprovació d’un pla d’ordenació i gestió basat únicament en els interessos econòmics, sense tenir en compte els aspectes ambientals i socials que són vitals per la seva existència futura. És per això que estem preparant un seguit de taules rodones per a parlar del tema. Avui us anunciem la que tindrà lloc el divendres dia 24 de febrer al Museu Etnològic del Montseny “La Gabella” d’Arbúcies, a les 19:00h, de la qual acompanyem el corresponent cartell anunciador.

També estem en condicions d’informar-vos que el divendres 17 de març a les 19:00h, en durem a terme una altra al Centre Cultural “Els Forns” de Breda, de la qual ja publicarem el cartell ben aviat. Puntualment anirem avisant dels actes que hàgim de celebrar en altres localitats. Avui us cridem a participar activament en aquest primer esdeveniment d’Arbúcies, que anirem replicant a la majoria dels municipis que formen part del Parc Natural del Montseny.

La vostra participació és imprescindible per a la conservació d’aquest espai natural.

Estigueu al cas de les notícies que anirem publicant seguidament!

Compartir: