dilluns 18 de novembre 2024
18:00h fins 20:00h
Cal Temerari
Sant Cugat del Vallès
Col·labora a l'espigolada urbana amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i descobreix com cuinar els productes rescatats amb els estudiant de Cuina i Gastronomia de Sant Cugat del Vallès
L’ Enrenou d’aliments és un concurs de cuina entre estudiants de diferents Escoles d’Hoteleria i Restauració de Barcelona per crear el plat més original i innovador a partir d’aliments recuperats d’espigolades locals.
La manera com comprem, emmagatzemem, cuinen i servim els aliments pot determinar que uns aliments en perfectes condicions passin a ser uns aliments en mal estat i es converteixin en residu.
També volem mostrar com aquell menjar que hem preparat en excés, amb una mica d’imaginació, pot ser reconvertit en altres plats… i després els tastarem!.
Acte inaugural de la XVI edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que fomenta, l’organització d’accions per sensibilitzar i mostrar com reduir la generació de residus.
Aquesta 16a edició té lloc del 16 al 24 de novembre de 2024 a tot Europa, i posa l’enfocament sobre malbaratament alimentari amb el lema “Malbaratar aliments és de mal gust!”.
Col·labora a l’espigolada dilluns 18 de novembre a les 18 h des de Cal Temerari i vine dimecres 20 de novembre a les 16 h a descobrir les receptes creades per l’alumnat de Cuina i Gastronomia de l’Institut FP de Sant Cugat del Vallès (Carretera de Rubí, 107).
Inscriu-te escrivint a paa@aprofitemaliments.org
Compartir:




