Espigolada urbana “Enrenou pels aliments” a Sant Cugat del Vallès

Icona data

dilluns 18 de novembre 2024

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Cal Temerari

Sant Cugat del Vallès


Plataforma Aprofitem els Aliments

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Col·labora a l'espigolada urbana amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i descobreix com cuinar els productes rescatats amb els estudiant de Cuina i Gastronomia de Sant Cugat del Vallès

L’ Enrenou d’aliments és un concurs de cuina entre estudiants de diferents Escoles d’Hoteleria i Restauració de Barcelona per crear el plat més original i innovador a partir d’aliments recuperats d’espigolades locals.

La manera com comprem, emmagatzemem, cuinen i servim els aliments pot determinar que uns aliments en perfectes condicions passin a ser uns aliments en mal estat i es converteixin en residu.
També volem mostrar com aquell menjar que hem preparat en excés, amb una mica d’imaginació, pot ser reconvertit en altres plats… i després els tastarem!.

Acte inaugural de la XVI edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que fomenta, l’organització d’accions per sensibilitzar i mostrar com reduir la generació de residus.

Aquesta 16a edició té lloc del 16 al 24 de novembre de 2024 a tot Europa, i posa l’enfocament sobre malbaratament alimentari amb el lema “Malbaratar aliments és de mal gust!”.

Col·labora a l’espigolada dilluns 18 de novembre  a les 18 h des de Cal Temerari i vine dimecres 20 de novembre a les 16 h a  descobrir les receptes creades per l’alumnat  de Cuina i Gastronomia de l’Institut FP de Sant Cugat del Vallès  (Carretera de Rubí, 107).

Inscriu-te escrivint a paa@aprofitemaliments.org

Compartir: