FESTINAT, l’aplec naturalista

Icona data

dissabte 27 maig 2023

08:00h fins 20:00h

Icona lloc

Masia de Can Moragues

Riudarenes


OxigeNATS

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Participa en la primera edició del FESTINAT, a la celebració dels amants de la natura, aquest 27 de maig a la masia de Can Moragues a Riudarenes

El FestiNAT, l’aplec naturalista neix per ser el dia i el punt de trobada i celebració dels amants de la natura de casa nostra.

L’espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i gaudir-ne amb una mirada curiosa i curosa.

La primera edició serà el dissabte 27 de maig a Can Moragues, a Riudarenes (la Selva), seu de la fundació Emys, coorganitzadora de l’esdeveniment, junt amb la ICHN, la XCN i OxigeNATs. El FestiNAT forma part de la Setmana de la Natura, i en serà el gran acte central. Volem que l’aplec sigui un esdeveniment anual i itinerant, per donar a conèixer el conjunt del territori i els seus valors naturals.

El preu de l’entrada inclou l’accés a totes les activitats, amb inscripció prèvia per assegurar la disponibilitat.

El FestiNAT, un aplec anual i itinerant.
Comptem amb contribucions de les persones i entitats que treballen en la recerca, la conservació i la divulgació de la biodiversitat, d’arreu del país i especialment a les de l’àmbit proper. Amb múltiples activitats de camp, pràctiques, xerrades, lúdiques i de formació, per ampliar coneixences, aprenentatges i experiències.

El FestiNAT és obert a tothom, pensat per tenir cura de les diversitats, amb espais de calma, pensant en totes les franges d’edat -de la infantesa a la veterania-, nivells d’expertesa i sensibilitats. Obert a les arts -plàstiques, musicals, literàries, culinàries-, entenent que la natura també és cultura.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

logo XCN

Compartir: